Over

“Van bedrijven hun hart en ziel laten zien op Social Media is wat ik gaaf vind” Carla Steeghs

Sinds 2009 ben ik al bezig met “online media”. Wat begon uit nieuwsgierigheid en professionaliteit met de eerste stappen op Facebook en zelfs Hyves toen nog is uitgemond in het veelvuldig gebruik van oa Facebook. Soms op het irritante af volgens mijn eigen omgeving …… Altijd maar nieuwe apps en andere nieuwigheden downloaden en proberen tot er weer een laptop of mobiele telefoon het echt niet meer trekt…. Tja, het “mobiele bloed” kruipt waar het niet gaan kan soms :).

Dus na wat gewik en geweeg, hoe pak ik nu mijn “betaalde carriere” weer op na een pauze te hebben ingelast ten behoeve van ons gezin. Rekening houdend met alle wensen en zaken die horen bij een druk gezinsleven gecombineerd met mijn passie is het voor mij logisch om bedrijven mee te nemen en te mogen helpen bij hun “Social Media” gebruik. Er is nog zoveel te ontdekken voor organisaties hoeveel bv Facebook kan doen om zich echt van hun eigen kant te laten zien. En aangezien veel mensen er vaak wel wat van af weten. Maar niet exact de ins en outs (die overigens constant vernieuwt worden) er van af weten. Is het fijn als ik ze hierbij persoonlijk kan helpen.

Andere pagina : help Content kalender, bedenken onderwerpen, wie hoe wat waar etc welk sm middel

Begint nu als avontuur door de start van mij als professional op Social Media gebied. Waarbij ik bedrijven wil helpen zich op hun eigen identieke persoonlijke manier te profileren op Social Media, zoals Facebook.

oals de gegevens bij Over of bij Contact. Klik op de link Bewerken om wijzigingen door te voeren in deze pagina of voeg een nieuwe pagina toe.