Laatste Nieuws
Burgermeester Daandels wenst Carla veel succes!
lees meer >>

Referenties
J.G.M. Daandels, burgemeester van Deurne en de parel Helenaveen!

Helenaveen is hartje Peel. Helenaveen is de trotse parel als kleinste kern binnen de gemeente Deurne.
Ruim 150 jaar geleden is de basis gelegd voor het huidige Peeldorp. Uit alle winstreken worden mensen naar de Peel gehaald om in de drassige vennen moerassen aan de slag te gaan met het steken, verwerken en verhandelen van turf.

Noeste arbeid werd er verricht en de voorvaderen van de huidige inwoners hebben hard gewerkt om een bestaan op bouwen. De ondernemingslust van de Pelenaren heeft er voor gezorgd, dat er in de afgelopen anderhalve eeuw bloeiende kernen en leefbare dorpen zijn ontstaan. Tegenslagen zijn de Peelbewoners in die tijd niet bespaard gebleven. Het heeft de Peelbewoners wel gebracht waar ze nu staan: een ondernemend volk, creatief in het oplossen van problemen, de handen uit de mouwen steken en niet achterover leunen en afwachten of een ander het voor mij wil regelen.

Carla Steeghs is als rasechte "Peelbewoner" één van die mensen, die dat ondernemersbloed door haar aderen voelt stromen. Na een gedegen opleiding aan de HAS Den Bosch met als afstudeerrichting Bedrijfskunde is Carla bij meerdere bedrijven aan de slag gegaan met name op de onderdelen Personeel en Organisatie.

Na een aantal jaren van hard werken voor anderen zet Carla nu haar eerste schreden op het ondernemerspad en start zij haar eigen Wervings- en Selectiebureau op onder de naam "CenS Werving en Advies".
Het ondernemersbloed kruipt, waar het niet gaan kan! In feite is er weinig of niets veranderd in de achter ons liggende tijd: de Pelenaar kijkt, werkt en overwint! De ondernemersgeest zit in de genen. Na 8,5 jaar gewerkt te hebben in de Peel en intensief contact gekregen te hebben met "het Peelvolk" durf ik te concluderen: het zit goed in de Peel, er woont, werkt en leeft "degelijk volk". Men is creatief en durft te ondernemen!
Met het opstarten van haar eigen bedrijf "CenS werving en Advies" toont Carla Steeghs aan dat zij een puur sang exponent van de Peel, zoals al jaren bekend, is.

Veel succes met jouw onderneming!

J.G.M. Daandels, burgemeester van Deurne en de parel Helenaveen!

 

Uw toekomstig menselijk kapitaal verdient onze persoonlijke aandacht