Laatste Nieuws
Burgermeester Daandels wenst Carla veel succes!
lees meer >>

Kandidaten
Het vinden van de juiste baan is van groot belang voor u. Dus wilt u zelf bepalen wie u daarbij help en kiest voor een betrouwbare, resultaatgericht samenwerkingspartner die u ondersteunt en kennis heeft van de regionale arbeidsmarkt. CenS richt zich op werkzoekende, vanaf LBO+ tot universitair niveau en van starter tot hoger management.

Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO)

Vanuit jarenlange ervaring en expertise brengen we ondernemingen in contact met kandidaten die passen bij de juiste vacature én bedrijfscultuur. Als kandidaat met uw eigen talenten en persoonlijkheid, ontmoet u de werkgevers die écht bij u passen. Dit kan ook door middel van begeleiding in de vorm van een IRO traject, de kosten worden betaald door het UWV . Een IRO traject bij CenS betekent:

* Individuele en persoonlijke begeleiding;
* Concreet en resultaatgericht;
* Wij komen bij U aan huis, of op locatie bij u in de buurt;
* Persoonlijke ontwikkeling;
* U wegwijs maken op de arbeidsmarkt, de vacatures en banen;
* Gecertificeerd partner UWV en deelnemer tevredenheidsonderzoek Stichting Blik op Werk.

Voor meer informatie over een IRO traject klik hier...

LooLoopbaanbegeleiding

Naast het begeleiden van deze IRO trajecten zijn we uiteraard ook goed in staat om u in uw loopbaan te begeleiden. Een afspraak voor een eerste intakegesprek is snel gemaakt en is gratis. Voor verdere begeleiding hierin zal een offerte op maat voor u worden gemaakt. Hiervoor heb jij minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, ben je ambitieus en last but not least, heb jij het lef om in deze tijden op zoek te gaan naar een nieuwe baan en te vertrouwen op je eigen kwaliteiten? Wij zetten ons in voor jou en vinden dé vacature waarin jij je ambitie kunt waarmaken. Uiteindelijk heeft CenS namelijk de overtuiging dat talentvolle mensen altijd op het juiste moment de juiste baan kunnen vinden.

Je schrijft je in door jouw CV up te loaden, met hierbij ook je ambities en/of motivatiebrief, via het contactformulier. Als jij je inschrijft, nemen we binnen twee werkdagen persoonlijk telefonisch contact met je op. We bespreken dan in het kort je wensen, eventuele actuele passende vacatures en mogelijkheden. Wanneer blijkt dat we je kunnen helpen, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Ook wanneer we niet direct een passende vacature voor je hebben, maar wel verwachten je er op korte termijn één of meerdere te kunnen aanbieden.

Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met je en brengen we je wensen en behoeften verder in kaart. We zijn écht geïnteresseerd in de man of vrouw achter het CV, wat zijn nu jouw echte drijfveren, hoe ben jij als mens en wat verwacht je nu echt van een nieuwe baan?
Wanneer we interessante vacatures voor je hebben, wordt je (uiteraard in overleg) dezelfde dag nog voorgesteld aan de betreffende werkgever.

CenS begeleidt je gedurende het hele sollicitatieproces. We houden je voortdurend op de hoogte, geven feedback op je presentatie en helpen je om goed voorbereid gesprekken in te gaan.

Om te horen of je het naar je zin hebt in je nieuwe baan, nemen we als je net begonnen bent en ook daarna contact met je op. Voor andere vragen of opmerkingen kun je uiteraard mailen naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .
 

Uw toekomstig menselijk kapitaal verdient onze persoonlijke aandacht