Laatste Nieuws
Burgermeester Daandels wenst Carla veel succes!
lees meer >>

Talent gezocht

Regio Zuidoost Nederland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Nou dat komt goed uit! Wij ook!

CenS is specialist in arbeidsbemiddeling van professionals in de breedste zin van het woord. We richten ons op talenten, vanaf MBO+ tot universitair niveau en van starter tot hoger management.

Vanuit jarenlange ervaring en expertise brengen we ondernemingen in contact met kandidaten die passen bij de juiste vacature én bedrijfscultuur. Jij als individu met jouw eigen talenten en persoonlijkheid, wil graag werken bij die organisatie die écht bij jou past.

Heb jij minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, ben je ambitieus en last but not least, heb jij het lef om in deze tijden op zoek te gaan naar een nieuwe baan en te vertrouwen op je eigen kwaliteiten? Wij zetten ons in voor jou en vinden dé vacature waarin jij je ambitie kunt waarmaken. Uiteindelijk heeft CenS namelijk de overtuiging dat talentvolle mensen altijd op het juiste moment de juiste baan kunnen vinden. Ook, of misschien wel juist, in deze tijd.
We bespreken in het kort je wensen, eventuele actuele passende vacatures en mogelijkheden. Wanneer blijkt dat we je echt kunnen helpen, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Ook wanneer we niet direct een passende vacature voor je hebben, maar wel verwachten je er op korte termijn één of meerdere te kunnen aanbieden. Dit door samen een short list van bedrijven op te stellen die jou aanspreken.

Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met je en brengen we je wensen en behoeften verder in kaart. We zijn écht geïnteresseerd in de man of vrouw achter het CV, wat zijn nu jouw echte drijfveren, hoe ben jij als mens en wat verwacht je nu echt van een nieuwe baan?
CenS begeleidt je gedurende het hele sollicitatieproces. We houden je voortdurend op de hoogte, geven feedback op je presentatie en helpen je om goed voorbereid gesprekken in te gaan.
Enthousiast en geinteresseerd in dit stuk extra begeleiding voor jouw loopbaan? Mooi, dan zijn we benieuwd naar jou! Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 0493-380832.

Interesse in deze vacature, reageer direct via het contactformulier !

Ga terug naar overzicht vacatures.

 

Uw toekomstig menselijk kapitaal verdient onze persoonlijke aandacht